Maksa mitä jaksat

Maksa mitä jaksat -illallinen tarjoillaan uudessa Ravintola Lastussa 6.2.2020 klo 17–22. Listalla on kolmen ruokalajin Lastu Menu, ja saat itse päättää mitä siitä jaksat maksaa! Paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtumassa on paikalla valokuvaaja ja osallistumalla illalliselle annat kuvausluvan. Kuvia saatamme käyttää myös markkinoinnissa.

Maksa mitä jaksat -päivä 27.1.

Menu Lastu

Vesijärven hauki-raputoast
•••
Kotimainen peurawallenberg
•••
Kotimainen omenatorttu

(normaalihinta 48 € / hlö)

Varaa pöytä

Varaa pöytä Maksa mitä jaksat -tilaisuuteen 6.2. klo 17–22. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Metsän makuja Lahden Sibeliustalossa, Vesijärven rannalla

Lahden Vesijärven rantaan vuonna 2000 valmistuneen Sibeliustalon henki ja muotokieli ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta metsästä sekä alueen teollisesta historiasta. Samoista lähteistä ammentaa inspiraationsa myös talon ravintola Lastu. Ruokalistaa innoittaa suomalaisen metsän pelkistetyt maut ja raaka-aineet, sekä toisaalta Lahden alueen paikallisväri pientuottajineen.

Näistä lähtökohdista Lastussa tarjoillaan vuodenaikoja kunnioittavaa, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä. Lastussa kruunaat konserttielämyksen tai tulet muuten vain viihtymään aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien, illallisen ja sunnuntaibrunssin merkeissä Vesijärven upeisiin maisemiin. Hyvän ruoan ja ihanan illan kruunaa loistava palvelu.