Lastun Suklaapuoti

Aina on oikea hetki

Elämä maistuu makealta, kun siinä on suklaata.

Näin me ajattelemme ja siksi tarjoamme kaikille pieniä nautintoja arvostaville laadukkaita, käsintehtyjä suklaita. Niille on oma paikkansa, kellon- tai vuodenajasta riippumatta.

Vastuullisuudesta jää hyvä jälkimaku

Me haluamme, että suklaistamme jää kaikin puolin hyvä maku niin meille valmistajina kuin niitä nauttiville asiakkaillemme. Siksi noudatamme vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme ja valmistamme suklaamme niiden mukaisesti.

Käytämme raaka-aineina ainoastaan sertifioituja suklaita sekä yhtä lailla vastuullisesti tuotettuja muita raaka-aineita. Pyrimme tekemään myös mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten lähituottajien sekä -toimijoiden kanssa.

Lastun Suklaapuoti

Rakkaudesta suklaaseen

Meillä on aito intohimo suklaaseen ja sen valmistamiseen, siksi perustimme Lastun Suklaapuodin. Haluamme tarjota nautittaviksi todella laadukkaita ja herkullisia, käsintehtyjä suklaita, joiden valmistamisessa on huomioitu vastuullisuus ja kestävän kehityksen periaatteet.

Kaikki konvehtimme ja suklaalevymme ovat ainutkertaisia yksilöitä. Ne tehty se mielessä pitäen, että suklaata valmistettaessa on osattava asiansa ja keskityttävä luomistyöhön. Suklaa on raaka-aineena niin haastava, ettei anna virheitä anteeksi tai salli oikoteitä verrattoman nautinnolliseen lopputulokseen pyrittäessä.

Suklaamme ovat aitoa käsityötä, sillä ne maalataan käsin erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Ne luodaan täydellisiksi seuralaisiksi elämän moniin hetkiin: kaveriksi kahvipöytään, tervehtimään kumppania, ilahduttamaan itseä arjen keskellä tai juhlien tunnelmankohottajaksi.

Kaikki tämä syntyy huolellisen tuotekehityksen tuloksena. Ideoinnissa hyödynnetään paljon luontoa sekä vuodenaikoja ja niistä ammennettua inspiraatiota. Myös vuoden eri sesongit löytävät tiensä suklaavalikoimiimme.

Suunnittelua ja valmistamista ohjaa ajatus hyvinkin erilaisten makujen yhdistämisestä harmoniseksi kokonaisuudeksi. Se yllättää joskus ja ihastuttaa aina.

Mia Uusitalo
kondiittori

Siirry verkkokauppaan »

Lastun Suklaapuoti